INVITAȚII TRANSPARENTE

nu vor lăsa indiferent nici un oaspete

Despre proiect

Acest proiect a fost creat încă în anul 2015, inițial ca un simplu hobby, dar care treptat s-a dezvoltat și a devenit tot mai prezent în sfera produselor și serviciilor pentru nunți, cumetrii, botezuri dar și alte evenimente.

În prezent oferim o varietate mare de produse și servicii pe piața autohtonă dar și peste hotare așa cum sunt: mărturii, invitații, plicuri, panouri cu repartizarea la mese, decorațiuni și alte servicii conexe.

Deținem propriile tehnologii de producere, imrimantă digitală performantă, imprimantă UV, utilaj pentru gravare și decupare lemn, sticlă organică, carton magnet și alte materiale mai puțin tradiționale.

Urmărim în permanență noile tendințe în domeniul evenimentelor.

Despre noi

Ne place să fim creativi și să realizăm cele mai interesante idei pentru evenimentul Dvs și avem o deosebită plăcere atunci când voi rămâneți satisfăcuți de lucrările noastre.

Dorim să fim întotdeauna originali și deosebiți în lucrările noastre și suntem deschiși la idei noi care vin din partea voastră. Ne place când creați alături de noi astfel deveniți participanți activi în realizarea celui mai frumos eveniment din viața voastră.

Serviciile noastre

Invit icon.png

INVITAȚII

Invitații pentru nunți, cumetrii, evenimente, imprimate pe hîrtie, plastic transparent, lemn, carton întunecat. Design individual, personalizat 

Marturi icon.png

MĂRTURII

O gamă largă de mărturii, borcanașe cu miere, cutiuțe cu diferit conținut, plante vii, magneți și multe altele.

Decor icon.png

DECOR

Oferim servicii de decor a evenimentelor de la buchetul miresei, zona de întâmpinare, aranjamente florale până la cele mai mici detalii,

Cadouri icon.png

CADOURI 

În afara produselor pentru evenimente mai oferim seturi cadou pentru sărbătorile tradiționale: revelion, paște, 8 martie, ziua profesorilor ș.a.

Recenziile clienților noștri

Tatiana Virlan

Comanda: Plicuri și mărturii pentru nuntă

 

"Очень были довольны вашей работой, все очень понравилось, было сделано все в срок, что конечно же очень порадовало. Качество продукта так же на высоте и гости наши всё оценили, высший бал ! Спасибо большое, мы очень довольны !"

Expediem în Republica Moldova, Romania și țări din Uniunea Europeană. Pe site preturile sunt în lei Moldovenești